Комплекс Фамилия 1 - Информация

ЧУДЕСНА ЛОКАЦИЯ, НИСКА ЦЕНА И ВИСОКО КАЧЕСТВО!

Сградата е ситуирана в един от най-перспективните райони на гр. Варна. Улица „Андрей Сахаров” свързва булевардите „Цар Освободител” и „Сливница”, които са едни от главните артерии на града. В близост са разположени Grand Mall – на около 200 метра и Mall Varna – на около 500 метра. Сградата е на около 2 км. от Морската градина и центъра на града. От септември 2013г. сградата има издадено Разрешение за ползване. Това е първата сграда от новоизграждащ се комплекс "ФАМИЛИЯ", който ще бъде построен през следващите години.
Сградата на ул. „Акад. Андрей Сахаров“ спечели Първа награда в категория: Жилищни сгради на регионалния конкурс Златен отвес 2013, организиран от Камарата на строителите в България.Предимства :
Намира се в идеалния център на Варна в ноовоизграждащ се квартал със собствен облик;
Напълно изградена инфраструктура;
Район с много училища, детски градини, магазини, молове, болници и поликлиники;
В непосредствена близост е автогара Варна и многобройни автобусни връзки, свързващи всички райони на града;
При строителство са използвани висококачествени енергоспестяващи материали (тухли - „винербергер”, дограма – „oto rihter” и др.);
Собствен подземен паркинг и паркоместа;
Апартаментите са с функционално разпределение предразполагащо към уют и комфорт.


Сградата е изключителна комбинация от луксозни жилища и апартаменти, включващи всички съвременни удобства, модерна архитектура, високо качество на вложените материали и строителството. Целта ни е да ви предложим по-висок стандарт, повече комфорт, един по-добър начин на живот и всичко това на перфектна и достъпна цена.
Този уебсайт използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика за поверителност. close